Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Fiat FULLBACK nettó 6 299 000 Ft-tól

A Fiat Professional első 4x4-es pick-upja

Fedezze fel a Fullback minden részletét!

A Fullback vonalai egyszerre agresszívek és erőteljesek, emellett karcsúak és elegánsak is, és kiválóan tükrözik azt a gondosságot és szenvedélyt, amellyel a Fiat Professional ezt a járművet tervezte.

Kategóriában legjobb rálátás a környezetre
A Fullback biztosítja a kategóriában a legnagyobb szögű zavartalan rálátást a jármű környezetére. A holttér mérete csupán 7,4 m, ami a kategóriában páratlan.

Maximális teljesítmény
Az új Fullback a világ egyik első pick-upja, melynek motorja teljesen alumíniumból készült: emellett az alacsony tömeg nagy teljesítménnyel párosul. A jármű vontatási kapacitása ennek köszönhetően eléri a 3100 kg-ot. A motorok rendelhetőek 6-fokozatú automata vagy 5-fokozatú manuális váltóval.

Maximális hajtás
A nyomatékot az első és hátsó tengelyek között elosztó, exkluzív elektronikus 4WD hajtásmódválasztónak köszönhetően a Fullback mindig csapata élén jár. Természetesen 4x4 hajtással.

A Fullback vonalai egyszerre agresszívek és erőteljesek, emellett karcsúak és elegánsak is, és kiválóan tükrözik azt a gondosságot és szenvedélyt, amellyel a Fiat Professional ezt a járművet tervezte.

Oldalsó fellépő
A praktikus és nagyméretű oldalsó fellépő megkönnyíti a beszállást a Fullback kabinjába.

16”-os fém keréktárcsák
Ezekkel a könnyű és erős keréktárcsákkal a nagyobb gumiabroncsoknak köszönhetően kis sebesség mellet és nehéz terepen is komfortos az utazás. Rendelhető könnyűfém változatban. A kisebb keréktárcsákon több hely jut a gumiabroncsoknak, így munkáját még nagyobb kényelemben végezheti. Az eredmény: kevésbé rázkódó kabin a nagy kihívást jelentő terepen.

A Fullback tudja, mennyi időt tölt a munkája során a járművében, belső tere ezért komfortos és hívogató. Semmit sem bíztunk a véletlenre: ülései ergonomikusak, tágas belső tere tökéletesen hangszigetelt, rezgésálló és légkondicionált, a vezetőülés pedig tökéletes rálátást biztosít az útra. Mindent a maximális komfortot szem előtt tartva terveztünk.

Szövet üléskárpit
A vezetést a munkanap végére sem fogja megunni. A Fullback belső terében csak a legkomfortosabb és legellenállóbb anyagokat használtuk: belső terének sötétszürke szövetborítását a fekete bevonatok teszik teljessé.

Bőrborítású kormánykerék
Az ergonomikus kormánykerék páratlan komfortot kínál a sofőrnek, a rádió integrált vezérlőszerveinek köszönhetően pedig anélkül válthat rádiócsatornát vagy zeneszámot, hogy elengedné a kormánykereket.

A Fullback szériafelszereltségének részét képező biztonsági berendezések maximális védelmet és biztonságot garantálnak a sofőrnek és utasainak.

Légzsákok
A Fullback 7 légzsákkal lett felszerelve, amelyek baleset eseten elnyelik az ütközés erejét. Az első légzsákokon kívül a jármű oldal- és függönylégzsákokkal, valamint egy a vezető térdénél elhelyezett légzsákkal van felszerelve.

Megerősített karosszéria
A jármű karosszériájának számos eleme speciális, könnyű, de nagy szilárdságú acélból készült. Ennek köszönhető, hogy a Fullback tömegét anélkül tudtuk csökkenteni, hogy az a biztonságra negatív hatással lett volna.

Felfüggesztés
A stabilizátor rúddal felszerelt kétkaros első felfüggesztés kiváló stabilitást biztosít a járműnek az utakon és terepen egyaránt. A nyújtott, többrétegű laprugóval ellátott, merev hátsó tengelynek köszönhetően a Fullback könnyedén elnyeli az erőhatásokat az egyenetlen úttesteken, így stabil, komfortos vezetési élményt biztosít üres és tele raktérrel egyaránt.

Sebességkorlátozó
Az állítható sebességkorlátozó segít az előre beállított sebesség tartásában. Ha a jármű túllépi a beállított sebességet, a rendszer akusztikus és vizuális jelekkel figyelmezteti a sofőrt a fékezésre.

Utánfutó-stabilizáló rendszer (TSA)
Az utánfutó-stabilizáló rendszer gondoskodik a jármű tökéletes stabilitásáról vontatás közben: ha a jármű megcsúszik, a rendszer automatikusan szabályozza a motor teljesítményét és az egyes kerekeket érő féknyomatékot, és segít visszaállítani a jármű, valamint az utánfutó stabilitását.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer automatikusan aktiválja a vizuális és akusztikus figyelmeztetéseket, ha a jármű 65 km/órát meghaladó sebességgel veszélyes mértékben kitér a sávból.

Elektronikus menetstabilizátor
Az elektronikus menetstabilizátor megakadályozza a kerekek megcsúszását, így csökkenti a jármű kisodródásának veszélyét és optimális hajtást garantál minden körülmények között. Az ESC kanyarodáskor egymástól függetlenül vezérli az egyes kerekeket érő fékerőt, így kiváló úttartást és stabilitást biztosít a járműnek.

Hill Holder
A Hill Holder ideális megoldás a lejtőn való induláshoz, akár tele raktérrel is. Járó motor mellett a funkció megakadályozza, hogy a jármű a lejtőn visszaguruljon anélkül, hogy fékeznie kellene.

Bluetooth® kihangosítás
A Fullback kihangosítójával anélkül fogadhatja a telefonhívásokat, hogy közben kezével elengedné a kormányt vagy szemét levenné az útról.

Rádió
Minden kihíváshoz megfelelő zenei aláfestés kell. A Fullbackjéhez három hangrendszer közül választhat: DAB rendszerrel felszerelt rádió, rádió digitális interfésszel, vagy navigációval teljesen integrált rádió. Ráadásul a kormánykerékbe épített vezérlőszerveknek köszönhetően maximális a rádió vezérlése kényelmesebb, mint valaha.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNKAjánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Fiat Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
+36 (22) 200 500
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-17:00
Sz: 09:00-13:00
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk