Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Fiat SCUDO nettó 11 030 000 Ft-tól

ÚJ SCUDO FURGON

A Fiat Professional korábbi multifunkcionális furgonja modern formában visszatér.

Elektromos vagy dízel? Ön dönt!
Az új Scudo két változatban érkezik: egy dízelmotoros és egy teljesen új, tisztán elektromos, kompromisszumok nélkül.


Hatékony terhelhetőség
A külső kompaktság ellenére a rendelkezésre álló térfogat hihetetlenül nagy. A külső magasság mindössze 190 cm, a raktér akár 6.6 m3 és a hasznos teherbírás 1400 kg.

Olyan érzés vezetni, mint egy személyautót
Az új Scudóval olyan érzés lesz a vezetés, mint egy személyautóval. A kényelmes vezetési pozíció és a kompaktság lehetővé teszi a stresszmentes munkanapot, még hosszabb utakon is.

A megfelelő rugalmasság
Az új Moduwork funkciónak köszönhetően felfedezheti az összes lehetőséget az Ön igényeinek megfelelő belső tér kialakítására. Az új Scudo tehát nagy térfogatot és figyelemre méltó rakodási megoldásokat kínál, hogy bármilyen helyzethez alkalmazkodjon.


Teljesítmény
A különböző- felszereltségi szintekhez és hosszhoz elérhető elektromos motor a Scudót a teljesítmény új és kompromisszumok nélküli szintjére emeli. Ezen kívül választhat a kétféle, 50 vagy 75 kWh-s akkumulátorok közül, munkájának megfelelően. A dízelmotorokhoz viszont a Scudo a motorok legszélesebb választékát kínálja négy különböző teljesítményszinttel, a 2.0 literes verziót az új 8 sebességes automata sebességváltóval kombinálják

  • Elektromos kompromisszumok nélkül
    Az elektromos motor kiváló teljesítményt nyújt kompromisszumok nélkül. Tegye próbára!

  • Kiváló dízel technológia
    Négy teljesítményfokozat és kettő sebességváltó típus áll rendelkezésre: kézi vagy 8 sebességes automata.

  • Azonos terhelhetőség
    Az elektromos változat rakodási kapacitása megegyezik a dízel változatéval, míg a hasznos teherbírása közel azonos. Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelőt.

Bízza vállalkozását a kompromisszumok nélküli elektromos meghajtásra.
Az új e-Scudo a haszongépjármű piac D szegmensének legjobb motorválasztékára büszkélkedhet: akár 330 km* maximális hatótáv, 130 km/óra maximális sebesség, csökkentett töltési idők és nulla CO2. Készüljön fel egy új, simább, jobb gázpedál reakcióra, amely könyebb, szabadabb mozgást tesz lehetővé még a nagy forgalomban és a városközpontokhoz közeli területeken is. Válassza ki a vállalkozásának legmegfelelőbb akkumulátort, és takarítson meg töltési időt: akár 100 kWh egyenáramú töltéssel. Mindezt a rakodási mennyiség korlátozása nélkül. Az új e-Scudo ugyanazt a raktérfogatot garantálja, mint a dízel változat, akár 1.2 tonna hasznos teherbírással.

*75 kWh akkumulátor vegyes WLTP ciklusban

Méretek
A Scudo termékcsalád különféle változatokat, hosszúságú és terhelési megoldásokat tartalmaz, hogy megfeleljen az Ön legkülönlegesebb igényeinek. Válassza ki vállalkozása számára ideális Scudót*Minden 2023.03.01. után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Fiat Professional tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta2 kategóriára nem vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek felől kérjük érdeklődj márkakereskedésünkben!

Külső dizájn

Az új Scudo csúcstechnológiás rendszerrel büszkélkedhet a terjedelmes csomagok betöltésére, amely tovább hangsúlyozza a modell jellegzetes sokoldalúságát.


Az utasülés alatti lehajtható nyílásnak köszönhetően a rakodófelület meghosszabbítható: a Compact (L1) változatban akár 3.32 m, az alapkivitelben (L2) 3.67 m, a Maxi (L3) változatban pedig maximum 4.02 m érhető el. Sőt, néhány egyszerű mozdulattal az első középső ülés asztallá alakítható számítógéphez, táblagéphez, vagy étkezéshez.

Belső dizájn

Számított arra, hogy ilyen tágas lesz? Az új Scudo különböző hely- és kabinkonfigurációs megoldásokat kínál, amelyeket kizárólag arra terveztek, hogy a legjobb munkakörülményeket biztosítsák még a legnehezebb helyzetekben is.


Kényelem minden utazásnál
A sokoldalú, nagyvonalú és agilis új Scudo egy olyan haszongépjármű, amely bármilyen üzleti úthoz megfelelő extrákat kínál. Emellett az ülések és kormánykerék különböző konfigurációi, valamint a személyautószerű vezetési pozíció maximális kényelmet nyújt hosszú utakon is.

Jellemzők

Az új Fiat Professional Scudo technológiai megoldásaira számíthat, amelyek támogatják a vezetőt abban, hogy minden utazást a lehető legbiztonságosabbá tegye.

Közlekedési Tábla Figyelő Rendszer
Ez a biztonsági berendezés felismeri az útjelző táblákat és jelzi azokat a digitális kijelzőegységen, javaslatot tesz a sebességtartó automatika számára, hogy tájékoztassa a vezetőt az útkorlátokról.


Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
Az új Scudo még nagyobb sebességnél is képes érzékelni az útszegélyeket, és hang- és képjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, ha a jármű áthalad a sávhatáron.

Holttérfigyelő rendszer
Ez az eszköz bonyolultabb manőverek esetén vagy a jármű holtterében lévő akadályok közelében aktiválódik. Ha az érzékelő potenciálisan veszélyes helyzetet észlel, például egy jármű előzése esetén, a rendszer az oldalsó tükrökön elhelyezett lámpákon keresztül figyelmezteti a vezetőt.

Távolság figyelő és vészfékező rendszer
Nélkülözhetetlen vezetési támogató rendszer, amely lehetővé teszi az emberek és az autók észlelését az úton. Az első radarnak köszönhetően az új Scudo felismeri az úton lévő akadályokat, és hang- és vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt. Az autonóm vészfék rendszer támogatásával az új Scudo automatikusan aktiválja a vészféket, lehetővé téve az ütközések elkerülését vagy az ütközés mérséklését.

Tolatókamera
Az új hátsó tolatókamera jobb felbontást kínál a 7''-os rádióképernyőn, megjeleníti a dinamikus rácsot, amely a kormánykerék elfordulásának megfelelően mozog, segítve a vezetőt a parkolási manőverek hatékony végrehajtásában.


Grip control
Menjen, ahová a munkája viszi. Az új Fiat Professional Scudo az új Grip Control rendszerrel van felszerelve, amellyel az ESP kezelésével 5 vezetési mód közül választhat: aszfalt, hó, homok, sár és ESP OFF.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Fiat Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
+36 (22) 200 500
Szerviz
+36 (30) 010 1427
Nyitva tartás
Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz/Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk