Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Fiat QUBO 3 549 000 Ft-tól

A kompakt és okos MPV. Most még újabb és még eredetibb.

Új Fiat Qubo: intelligens, eredeti és tágas. Most számtalan új funkcióval.

Az oldalsó tolóajtóknak, a 16 különböző állásba állítható üléseknek és az innovatív funkcióknak köszönhetően az új Qubo most komfortosabb, mint valaha: a kormánykerék még ergonomikusabb lett, az új műszerfal pedig megújult grafikus elemeivel és háttérvilágításával még könnyebben olvasható.

Az Új Qubo rakterének mérete le fogja nyűgözni : a csomagtartó már önmagában 330 literes, az utastérrel együtt a teljes csomagtér viszont a 2500 litert is eléri. A lehajtható első,- és hátsó üléseknek köszönhetően most akár majdnem 2,5 méter hosszú tárgyakat is szállíthat.

Külső dizájn

Eredeti és lenyűgöző autó ultrakompakt méretekkel, egyedi vonalvezetéssel és hihetetlen raktérfogattal.

Belső dizájn

Az óriási csomagtartó garantáltan le fogja nyűgözni: Kiszerelt hátsó ülésekkel a jármű raktérfogata eléri a 2500 litert. A Qubo üléseit 16 különböző pozícióba lehet állítani. A hátsó ülések emellett lehajthatók vagy akár ki is vehetők a járműből. A külön rendelhető, lehajtható első utasülés pedig olyan összefüggő raktér kialakítását teszi lehetővé, mely akár 2,5 méter hosszú tárgyak szállítására is alkalmas.

Jellemzők

A vezetés élvezetesebb kedvenc zenénk mellett. Ezért az Új Qubót új rádiórendszerrel szereltük fel, melyhez 5"-os érintőképernyő és 6 hangszóró tartozik, Bluetooth funkcióval, USB és AUX bemenettel rendelkezik és alkalmas MP3 és zene streamelésére.

Több feladat, akár egyszerre
Az Új Qubo meglepő technológiái egyidejűleg több feladat elvégzésére képesek. Ez a tökéletesen integrált fedélzeti technológiáknak és a beépített Tom Tom navigációs rendszernek köszönhető. Így életét igazi Új Qubo stílusban teszi egyszerűbbé.

Trekking
Bár csak két kereke hajtott, az új Qubo Trekking a legnagyobb kihívást jelentő tereppel is megbirkózik. Traction+ rendszerének köszönhetően a jármű most még stabilabb (50 km/óra sebességig). A maximális tapadásról pedig időjárástól függetlenül az M+S gumiabroncsok gondoskodnak.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Fiat Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
+36 (22) 200 500
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-17:00
Sz: 09:00-13:00
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk